Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor onze school? Leuk! Dank  u wel voor het vertrouwen  in ons, onze school en ons onderwijs.  Houdt u er rekening mee dat veel ouders een bewuste keuze maken voor montessorionderwijs op een van de beide locaties.

Op dit moment kunnen wij daarom nog maar een beperkt aantal kinderen inschrijven. Voor de locatie Centrum geldt dat er geen plaats meer is voor inschrijvingen in geboortejaar 2017 en 2018 en inschrijven weer mogelijk is voor kinderen van geboortejaar 2019. Voor de locatie Kerschoten is er nog beperkt plaats voor kinderen die geboren zijn in 2018 en weer ruimte om in te schrijven vanaf 2019.

Voor beide locaties geldt dat zij-instroom in een van de hogere groepen altijd in overleg plaats vindt, afhankelijk van de grootte van de betreffende groep en de onderwijsbehoefte van uw kind.

 

Nog niet met ons kennisgemaakt? 

Aanmelden op onze school kan niet digitaal. Graag ontmoeten wij u namelijk eerst om antwoord te kunnen geven op eventuele vragen maar ook om onze school, de onderwijsvisie en een aantal praktische zaken met u te bespreken.

Afspraak voor aanmelden maken

Heeft u al wel met ons kennis gemaakt, dan kunt u nu contact met ons opnemen om een inschrijfformulier aan te vragenBinnen enkele weken na het inleveren van het inschrijfformulier ontvangt u van de administratie een bevestiging van inschrijving per mail.