Het gebouw

De locatie centrum is gevestigd in een prachtig gebouw in de wijk Welgelegen Haven. De school is opgebouwd uit drie lagen:  de begane grond voor de onderbouw, de 1ste verdieping voor de middenbouw en de 2de verdieping voor de bovenbouw. Bij de vormgeving en indeling is rekening gehouden met de onderwijskundige visie op het werken met kinderen in het montessorionderwijs en is voor Apeldoorn uniek! Zo heeft elke verdieping een studieruimte bij de lokalen, zodat de leerlingen zowel in het klaslokaal als in de nevenruimten aan het werk kunnen zijn.

Het atelier, een zeer bijzonder onderdeel in school, geeft de ruimte om creatief aan de slag te gaan en is als het ware op zichzelf een omlijsting voor creativiteit. We willen dan ook veel mooi kinderwerk in een passe-partout omlijsten! Op de begane grond is een ruimte gerealiseerd, die gebruikt kan worden voor vieringen, maar ook als gymruimte voor de kinderen uit de onderbouw.